21st Century Digital Boy

Ролеви игри
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Интродукция

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
cherno_slance

avatar

Posts : 94
Join date : 2013-01-03

Character sheet
Име: Джон Петров Младши
HP: 7: _ _ _ _ _ _ _
Willpower:
5/5  (5/5)

PostSubject: Re: Интродукция   Thu Jul 11, 2013 8:27 pm

Джон кротко се облягаше на бара. Халбата тъмно пиво приятно натежаваше в ръката му. Хората наоколо изглеждаха готини - наблюдаваше ги как се усмихват, дишат, танцуват. Как се очароват едни други и елегантно, ненатрапчиво търсят взаимното си внимание. Във всеки един смисъл...
  " Понякога човеците са толкова красиви."
  Мисълта се появи лениво в мързелуващия му ум. Докато наблюдаваше мацките, събиращи се около Гил. Чаровни, двукраки котки в костюми на извънземни, шпионки, супергероини и секси блондинки. Макар че и брюнетките си ги биваше...
  Усмихна се и отпи от халбата. Тъмната бира си беше тъмна бира - имаше богат, тръпчив вкус. Съвсем леко горчив.
  Задържа глътката върху езика си и примижа щастливо с очи. В същия миг Гил изплува от тълпата обожателки и пое нанякъде. Вървеше, обсебен в разговор с загадъчната... добре де, странната и дръпната Лори.
- Как е? - бодро прекъсна мислите му нечий мек и мелодичен глас. Джон погледна настрани и видя г-жа Джейн. Дамата се различаваше от обичайната американска домакиня -  доминатрикс костюма й стоеше... умопомрачително добре. При всяка крачка полюшваше напред ханша и корема си. Сякаш невидими мъжки длани я подпираха на гърба при всяко чувствено, секси пристъпване.
 Усмихна й се. Не можеше да не й се усмихне.
- Е, Просто Джон, купона не ти ли харесва? - облегна се на бара по начин, който внезапно увеличи сърдечния му ритъм.
- Купонът е върха. - отвърна с искрен и спокоен глас полицаят.
  Джейн погледна бирата в ръката му и незабележимо леко нацупи устни. Протегна длан с морно пречупена китка и си взе ядка с върховете на ноктите. Схруска я по възможно най-изтънчения, мръснишки и... абе убийствен начин. Джон чак наведе чело, за да преглътне по-скрито.
- Сега ще оправим нещата! - мацката направи знак и барманът моментално донесе четири шот-а. Течността в малките чашки въпросително лилавееше...
- Мадам, - погледна я право в големите, внимателно гримирани очи - На т`ва пише "женско питие".
 Жената вдигна едната чаша - като успя да му покаже вътрешната страна на бялата си китка.
- Е, Просто Джон? От едно женско питие ли те е страх? Или че ще се възползвам от теб, ако изпуснеш контрола?
 - От мен? - досмеша го. Като си пийнат, готините мацки наистина говореха така. Сякаш ей сега ще ти се нахвърлят като Ким Бейсинджър на Мики Рурк в "Девет седмици и половина". Само дето той нямаше нищо общо с върховен пич като въпросния актьор.
- Да сте жива и здрава, Джейн.
- И ти, Просто Джон - отвърна тя и обърна чашата до дъно.
   "Готина" - помисли си Джон. Без глагола "е". Именно само "Готина."
- Харесва ми. - зяпна празното стъкълце в ръката си - Какво има вътре, ако не е тайна?
- О, Дейв ще ме убие, ако споделя - кимна към бармана и с лекота смени темата:
- Какво работиш, Просто Джон?
- Занимавам се с хора, госпожо.
- За хората. - вдигна тост тя. - И за Дейв.
  Джон взе последния шот и отпи до дъно заедно с домакинята си. Вкусът на питието започваше да му харесва...
- Тези, които присъстват, винаги са готини. - допълни той със спокоен глас. С дълбоко прикрита ирония... и самоирония. Заради тези думи Джейн го погледна с някак... подновено любопитство.
- Слушай, готин, - тя почти делово перна с поглед часовника си - искаш ли да се усамотим някъде?
 Гостът й развеселено присви очи. Кимна й:
- За мен е удоволствие да продължим с разговора си. В по-удобна за вас обстановка.
 Домакинята му насмешливо нацупи устни - прекалено красива и недостижима за мъжката му ирония. Изправи се и го поведе към врата в дъното на залата. От там поеха по някакъв коридор и Джон си позволи да я хване за ръка. После - каква изненада - влязоха в голяма, луксозна спалня...
Back to top Go down
View user profile
GM
Admin


Posts : 107
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: That Guy
HP: Enough
Willpower:
999/999  (999/999)

PostSubject: Re: Интродукция   Thu Jul 11, 2013 9:29 pm

Джон лежеше вкочанен на леглото. Така и не разбра какво стана - в един момент Джейн му сваляше в ризата, в следващия падна на леглото, загубил всякакъв контрол над тялото си. Можеше да мърда очите и клепачите си, но нищо друго. Джейн се надвеси над него:
- Извинявай ако съм създала грешно впечатление, не бих пропаднала чак толкова ниско - след това се обърна към нещо извън полезрението му: - Помогнете ми да го пренесем.
Оттам се приближиха двамата мъже, които бяха с нея в мазето на Гил. Трип го хвана за краката, а пича, който се правеше на Джеръми Айрънс, пое раменете и го понесоха нанякъде.

***

Музиката намаля и премина в спокойна мелодия с ефирно, почти мистично звучене. Повечето хора в голямата зала се обърнаха към една врата и след няколко секунди през нея мина Джейн. След нея минаха двама мъже, които носеха трети. Отидоха до най-близкия бар и го оставиха отгоре, а домакинята застана край него и разпери ръце нагоре, при което се видя, че държи камшика, който доскоро стоеше на кръста ѝ:
- Време е! - извика, при което повечето от присъстващите паднаха на колене. Единия от мъжете се приближи до Джейн и ѝ подаде нещо, което се оказа калъф или ножница, защото след секунда блесна острие на изящен, извит нож.
Back to top Go down
View user profile http://21st.bulgarianforum.net
Сайлъс

avatar

Posts : 125
Join date : 2012-12-27
Age : 26

Character sheet
Име: Лорейн Несбит
HP: 7:
Willpower:
4/4  (4/4)

PostSubject: Re: Интродукция   Thu Jul 11, 2013 9:43 pm

- ... и могат да се получат много фини детайли, а материалът никак не е скъп, - Лори отпи от уискито си и разсеяно хвърли поглед към прозореца.
- Хей, май изпускаме нещо забавно. Този не беше ли с нас тая вечер? Елфа?
Гил проследи погледа и:
- Ох, Джон пак се е напил... Въпреки че като гледам купонът приема доста странна форма - посочи към коленичилите хора.
- Доминатрикс! - изкикоти се момичето. Изправи се, приближи се към прозореца и загледа разиграващата се сцена с интерес.
Back to top Go down
View user profile
Разказвач

avatar

Posts : 385
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: Радж Аравинда
HP: 8: X
Willpower:
4/4  (4/4)

PostSubject: Re: Интродукция   Thu Jul 11, 2013 10:34 pm

- Какво става? - Радж любопитно се обърна към Амелия и посочи през прозореца към множеството долу. Джон, приятелят на Гил от детинство, явно сериозно беше вързал кънките щом се налагаше охраната да го носи до бара. Множеството обаче започваше да пада на колене и цялата ситуация ставаше все по-странна.
- О, изглежда е време за жертвоприношението - подметна Ейми с шеговит тон.
- Това... някаква ролева игра ли е?
- Може да се каже - отвърна Ейми, извади нож от ножниците на кръста си и започна да си играе с него. - Не искаш ли да участваш?
Радж мълчеше озадачен. Тонът и не му хареса, но не знаеше как да реагира. Ножът изглеждаше едновременно съвсем истински и доста приказен.
- Някакъв проблем ли има? - попита Ейми с топла усмивка, докато премяташе ножа между пръстите си.
- Трябва ли да има проблем? - намръщи се Радж. - Я ми кажи направо какво става тук. Мислех, че това е парти, а не... сбирка на хора, които обичат откачени игрички.
Амелия направи реверанс.
- Мислех че е очевидно, че повечето хора тук обичат игрички - откачени или не. А винаги има място за парти.
- Не, благодаря, - отвърна Радж и хвърли бърз поглед през прозореца. Ейми не го знаеше, но визитката с телефонния и номер току-що беше захвърлена в канализацията. Откачени мацки падащи си по костюми, ножове и жертвоприношения никога не бяха влизали в представите му за приятно прекарване.
Back to top Go down
View user profile
LauTheWaif

avatar

Posts : 83
Join date : 2013-02-13

Character sheet
Име: Alaura Waifre
HP: 7:
Willpower:
5/5  (5/5)

PostSubject: Re: Интродукция   Thu Jul 11, 2013 11:35 pm

Лау все още се движеше с две от момичетата, с които се запознаха на партито, когато и двете изведнъж се обърнаха към бара и коленичиха. Лаура ги последва. Наоколо гостите също започнаха да приклякат. Върху бара разпозна Джейн и един от приятелите на Гил.
- Яко! Какво ще правят сега?
Лейси се обърна към нея:
- За първи път ли ти е? Страхотно е, няма такова чувство! - звучеше наистина ентусиазирано.
Един от мъжете се приближи към Джейн и извади нож. Явно беше част от някаква постановка, понеже тя не се стресна, а само се усмихна на публиката. Лау веднага извади телефона си и започна да снима сцената. Лайси до нея само гледаше и дишаше тежко. Когато се опита да качи първите снимки на Инстаграм на екранчето излезе непознато съобщение.
"Не тази вечер, госпожо Уейфър.
Поздрави, Гил"
"Какво става? Защо ми излиза E-Mail клиента." - зачуди се тя. - "Да не е някакъв вирус?"
Разбира се. Гил беше направил нещо с телефона ѝ. Потърси го в залата, но не можа да го разпознае сред гостите. В следващия момент го забеляза на един от прозорците. Беше с Лори и двамата сякаш гледаха право към нея. Това я вбеси.
- Нещастник! - просъска тя и веднага набра телефона на Гил.
Почти веднага чу гласа му:
- Какво? Тъкмо става интересно.
- Кога успя да ми хакнеш телефона? Това е вмешателство в личното пространство! Ще те съдя за кражба на лични данни и дебнене!
- О, не беше трудно. - увери я Гил - Спокойно, ще си получиш информацията, която не е свързана с нещата, които разработвам.
- Слушай, престъпник, имам свидетели! Като влизаш в телефона ми, влизаш в дома ми! Да не мислиш, че ще ти се размине. Няма да оставя нещата така.
Беше готова да му даде пет секунди за обяснение, преди да се обади на адвоката си. Гил просто затвоти телефона.
"Затвори! Наистина затовори! Страхливец!" - шокира се Лаура. След секунди вече звънеше на домашния телефон на адвоката си. От слушалката се чуваше успокояваща мелодия. Това само я изнерви повече, предвид обстоятелствата. Имаше нещо познато в тази мелодия. Просветна ѝ, че слуша филмов саундтрак. Гил все още стоеше на прозореца си. Лаура изключи телефона. Нещата ставаха наистина сериозни.


Last edited by LauTheWaif on Thu Jul 11, 2013 11:38 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : линк)
Back to top Go down
View user profile
Вилорп

avatar

Posts : 117
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: ББ
HP: 7
Willpower:
5/5  (5/5)

PostSubject: Re: Интродукция   Fri Jul 12, 2013 7:53 am

С отработено движение го върза на възел и го запрати в кошчето. Отвори чекмеджето и пребърка последната от трите кутийки, за по-сигурно я и изтръска, но беше празна. От другата стая се дочу мъркането на двете пумички. Въздъхна и отиде да си вземе панталоните, а докато ги закопчаваше хвърли един поглед през големия панорамен прозорец към остъкления партер или там както се води. Онова на бара май беше куката от сбирката при Бърти. За ББ не беше необичайно да откърти на бара, ама не и да се излежава отгоре му. Доколкото видя сенаторшата се бе надвесила на Джонито вероятно обсипвайки го с епитети. Той разбира се не бе някакъв близък приятел и това че му заби нож в гърба в последния ход лишавайки го то победата в играта не трябваше да е фактор влияещ и в живота. Та от един вид мъжка солидарност ББ си грабна ризата и се запъти към долния етаж с идеята да отърве Джери от неудобното положение, пък току-виж долу някой му услужил с още една кутийка. Все пак имаше да се грижи за близначки.


Last edited by Вилорп on Fri Jul 12, 2013 8:52 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
GM
Admin


Posts : 107
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: That Guy
HP: Enough
Willpower:
999/999  (999/999)

PostSubject: Re: Интродукция   Fri Jul 12, 2013 8:46 am

ББ тъкмо влизаше в залата, когато Джейн прокара ножа надлъжно по тялото на Джон. Полицая не издаде дори звук, та на пръв поглед изглеждаш наред, но тогава пътеката на ножа се оцвети в червено.

Системно/за Антон:
 
Back to top Go down
View user profile http://21st.bulgarianforum.net
Вилорп

avatar

Posts : 117
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: ББ
HP: 7
Willpower:
5/5  (5/5)

PostSubject: Re: Интродукция   Fri Jul 12, 2013 9:04 am

Това го накара да се закове на място. То бива фетиши бива, ама сега ако почнеха да се хапят по вратовете и да си ближат кръвта... не че имаше нещо против феновете на здрач де. Той самият все още наминаваше през един форум за Харито.
От друга страна Джери даже не изхъмка, което значеше, че или ножът е много остър или е някакъв филмов трик. Огледа залата, в която кънтеше някакъв ретро кино хит търсейки с поглед оня кухарката, в случай че се наложеше да се намеси.
Back to top Go down
View user profile
Сайлъс

avatar

Posts : 125
Join date : 2012-12-27
Age : 26

Character sheet
Име: Лорейн Несбит
HP: 7:
Willpower:
4/4  (4/4)

PostSubject: Re: Интродукция   Fri Jul 12, 2013 10:15 am

Телефонът на Гил иззвъня и той го вдигна изненадано.
- Какво? Тъкмо става интересно.
От слушалката се разнесоха истерични звуци. Гил ги изслуша и отговори спокойно:
- О, не беше трудно. Спокойно, ще си получиш информацията, която не е свързана с нещата, които разработвам.
Събеседникът му продължи да нарежда ядосано, но Гил просто затвори телефона. След това се захвана да бърника нещо из менютата.
Долу явно беше на път да се развихри S&M оргия. Домакинята прокара внушителния си нож по корема на Джон и остави кървава следа. Полицаят като че ли не възразяваше, но Лори усети че започва да изтрезнява.
- Гил, - дръпна го тя за ръква, опитвайки се да привлече внимението му. - Нещо май не е съвсем наред там.
Той натисна един последен клавиш и вдигна поглед. Изразът на лицето му изведнъж се промени и той се спусна към вратата. Лори едва дочу как приятелят* и тихичко си повтаря "fuckfuckfuckfuckfuck". Ако и да беше притеснена преди това, реакцията на Гил наистина я уплаши. Момичето хвълри един последен поглед към сцената долу и хукна след него.
- Какво става?
- Не знам,  - отвърна Гил. - Но се съмнявам Джон доброволно да се захване с косплей сценка.
Двамата хукнаха надолу по стълбите. Лори трескаво напипа дръжката на бръснача, втъкнат в колана и, въпреки че си нямаше и представа какво би правила с него.

--------
*поне тя го намира за такъв Wink
Back to top Go down
View user profile
cherno_slance

avatar

Posts : 94
Join date : 2013-01-03

Character sheet
Име: Джон Петров Младши
HP: 7: _ _ _ _ _ _ _
Willpower:
5/5  (5/5)

PostSubject: Re: Интродукция   Fri Jul 12, 2013 10:51 am

Полицаят не можеше да говори, но опита. Езикът му едва-едва помръдна, а от гърлото не излезе дори звук. Вероятно някой спец-шпионин щеше да прочете думите по движението на устните:
- Извинена сте, мадам - с тази парализа по-скоро си го помисли, отколкото изрече. Ставащото или представляваше игра... или беше загазил много, много сериозно. Поне можеше да си каже*, каквото му е на сърцето:
- За момент си помислих, че наистина сте изпаднала до там. Да се занимавате с уличен помияр като мен. То си е за извинение.

 После обаче, мацката извади красиво ножле. И му тегли един дълъг разрез през гърдите и корема. За щастие спря навреме**... но това се оказа единственото утешително обстоятелство. Като за косплей***, ставаше прекалено реалистично. Явно си имаше работа с откачени сектанти.

 "Да си имам шибания късмет."


---------------------------
* важи горната забележка - говори без звук и с едва-едва помръдващи устни.

**ако беше продължила в същата посока, щеше да засегне и други зони. На които Джон държи повече от корема си.

*** в който не е искал да участва, да се отбележи.
Back to top Go down
View user profile
GM
Admin


Posts : 107
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: That Guy
HP: Enough
Willpower:
999/999  (999/999)

PostSubject: Re: Интродукция   Fri Jul 12, 2013 10:10 pm

Когато видя как домакинята разряза торса на Джон, Радж само успя шумно да си поеме дъх.
- Какво по...
Извърна се назад и погледна Ейми. Момичето, все така топло усмихнато, пристъпваше към него с вдигнат нож.
- Откачена кучка! Какви ви става на всички тук?! Вие сте някакво сборище на сатанисти ли?
- Сатанисти? - попита учудено Ейми. - О, не, бъркаш се. Джейн е богиня!
- Пет пари не давам, ако ще да е от Марс! – Радж докопа най-близкостоящия бар-стол и го вдигна с две ръце пред себе си. – Сега ако ти кажа, че ще извикам ченгетата… а всъщност Джон долу е полицай… и твоята приятелка направи великански гаф!
Ейми бързо взе дистанцията и замахна:
- Богохулник!
Ножът се удари в крака на стола. Ейми отстъпи една крачка назад:
- Какво, не искаш ли да си поиграем?
- Чудя се ако те метна през стъклото, дали ще успея да спечеля малко време за ченгето? – изръси Радж и едва сега осъзна, че отново е започнал да изговаря на глас мислите си. Стресовите ситуации не му се отразяваха добре откакто пехотна мина, която трябваше да е безобиден реквизит, не гръмна до него по веме на снимки.
Радж се огледа.
- Солидни стъкла... а и ти ги затъмни преди малко… дали наистина е бронирано? Ако те хвърля долу, дали ще оцелееш?
Невниманието му даде на Ейми добра възможност да напредне към него и да преодолее защитата му. Ножът го поряза по ръката и кръвта закапа по скъпия килим.
- Може да пробваш – ухили му се отсреща.
- Ах, гадина! - изохка Радж и замахна със стола.
Металният крак успя да забърше Ейми, но тя бързо се извъртя и пое удара странично като отстъпи крачка назад. Радж завъртя стола, така че тежката седалка да е в далечния му край и замахна в широка дъга към момичето. Столът се заби в корема на Ейми, която залитна назад, удари главата си в стъклото и се свлече на колене. Прозорецът издаде ниско „Бонг!“. Амелия изпусна ножа, а после замаяно вдигна глава, превита на две над стомаха си:
- Какво... какво става? Защо държиш този стол?
Радж се поколеба и спря замаха си.
- Пак ли ми играеш игрички?... Не и този път, миличка! Няма да пусна стола, както сигурно ти се иска!... Ще го държа ето така… а докато ти лежиш там…
Той се приближи и изрита ножа и встрани. Тя още повече се сви и вдигна ръце да се защити. По лицето и се четеше истински ужас.
Радж се почувства виновен и ядосан.
- Ти ме нападна, не помниш ли? Току-що! – Той изви към нея окървавената си ръка. – Сега мили очи ли ще ми правиш?... Стани! Приближи се до прозореца!... Да те видя как ще реагираш на твоето „жертвоприношение“…
- Аз съм какво? Полудя ли? Жертвоприношение!? – Изхълця тя и започна да се изправя, като се подпря на стъклото зад нея. Очите и се уголемиха когато погледна през прозореца.
- Какво по дяволите прави Джейн?
Изглеждаше объркана, ранена и ужасена. Колкото и добра актриса да беше, не може да е толкова добра.
Радж се поколеба, а после метна с все сила стола в прозореца.
- Да видим сега, дали ще успеем да привлечем вниманието им. Може би ченгето няма да има друг шанс.
Прозорецът се счупи и металният бар-стол излетя навън всред дъжд от стъкла.
Back to top Go down
View user profile http://21st.bulgarianforum.net
LauTheWaif

avatar

Posts : 83
Join date : 2013-02-13

Character sheet
Име: Alaura Waifre
HP: 7:
Willpower:
5/5  (5/5)

PostSubject: Глава поредна: в която нашата героина се съветва с картите, кроят се планове, все още хвърчи стол   Sat Jul 13, 2013 12:31 am

От самото начало имаше нещо странно в поведението на Гил. Първо се отметна от интервюто. После ѝ взеха оръжията. Още когато я заплаши да хакне телефона ѝ, трябваше да си тръгне. Но не очакваше самият Гил да се окаже престъпник. Ами приятелите му? Безобразни. Тькмо в момента съседката Джейн беше надвесена над Джон върху самия бар и размахваше камшик. Джон я зяпаше като идиот и по всичко личеше, че е мъртво пиян. После Джейн извади нож и раздра кожата му до кръв. През цялото време Гил стоеше там горе и гледаше сцената самодоволно. Какво целеше всъщност? Явно беше някакъв социопат, който обича да причинява на гостите си дискомфорт. Разбира се Джон и Джейн бяха част от номера му, но как стояха нещата с Лори? Тя беше с Гил сега. Опита се да ѝ изпрати кратко съобщение
"Нещо става. Стой далеч от Гил"
Най-вероятно тя никога нямаше да го получи. Изведнъж осъзна, че Лори и Гил вече не са на прозореца. Лейси и приятелката ѝ Хана все още бяха наблизо втренчени в спектакъла върху бара.
- Какво му правят на тоя? Защо го режат? - нервно прошепна Лаура.
- Не е ли очевидно? Като всяка богиня, Джейн се нуждае от жертвоприношение - изрецитира Лейси
Лау се опита да запази самообладание. Гордееше се с отвореното си съзнание и липсата на предразсъдъци. Просто самата сцена и начина на представянето ѝ беше замислена така, че да провокира човешките инстинтикнти до краен предел и да...
- Какъв вид жертвоприношение? Как мислиш, дали ще го убият или само му пускат кръв?
- Естествено, че ще го убие - каза Лейси с поглед, който като че ли поставяше под въпрос интелекта на Лау - Иначе какъв би бил смисъла?
Нещата започваха да стават зловещо сериозни. Някой имаше да отговаря за това. Но какво можеше да направи Лау, заобиколена от приятелчетата на Гил? Имаше само един начин да разбере - картите. С надежда изтегли една карта. Показа се студеното изображение на императрицата. Джейн, разбира се! Вече се досещаше за това, но какво трябваше да прави с Джейн? Ситуацията изискваше да изтегли нова карта за пояснение. Показа се шутът с неговата просешка тояжка и торбичка на рамо.
"Вече установихме, че шутът е моята карта" - изтълкува конфигурацията Лау - "Най-слабата карта в играта, с номер нула. Но при определени обстоятелства може да бъде и с най-голям номер също като жокера."
Картите не ѝ казваха как да изиграе ролята на жокера, но в главата ѝ започна да се оформя план. От баба си знаеше, че ако някой нахлуе в дома ти и искаш да извикаш за помощ, никога не трябва да викаш "Крадец! Крадец!", а нещо друго например "Пожар! Пожар!" Интересно, че ѝ хрумна точно това. Може би интуицията ѝ ѝ подсказваше нещо. Нещо да подпали. Това щеше да привлече внимание.
- Хани, имаш ли една цигара? - обърна се тя към момичето зад нея.
- Нима би развалила този свят миг с тази отрова? - скастри я Хана.
- Моля те, Хани, за пръв път ми е и нервите ми се малко опънати. Ще стоя на страна.
О да, щеше да стои много на страна от Хани, Лейси и всичките им приятелки. Лейси я хвана за ръката.
- Спокойно, просто гледай и се наслаждавай на момента. След това ще се чувстваш феноменално!
На Лау никак не ѝ хареса този фамилиарен жест и се опита да се изправи, но Лейси я дръпна обратно.
- Къде мислиш, че отиваш? Стой и гледай.
- Не се безпокой за мен. Ще се оправя, само ми трябва една цигара и ще съм тип-топ.
- Май не я разбра - намеси се и Хана. - Никъде няма да ходиш. Сега млъкни и гледай.
- Ти какво, да не си ми майка! Я не се бъркай! - загрубя и Лаура в отговор и се опита да се отскубне.
Докато Лау избутваше Лейси, Хана внезапно я хвана за косата и започна да дърпа.
- Разкарай си ръцете от мен! Ще те съдя! - заплаши я Лау.
Хана болезнено опъна косата ѝ в отговор и ясно показа, какво мисли за заплахата. Хората наоколо все още ги игнорираха, приковани в спектакъла. Време беше за план Б.
- Крадла! Крадла! - закреща Лау с цяло гърло и се нахвърли да налага Лейси с юмруци. - Какво криеш! Какво криеш!
Хана просто я издърпа назад за косата като куче на каишка и двете се пльоснаха на пода. Заболя я. В суматохата Лау видя, как някъде горе един прозорец се строши. Отвътре изхвърча метален бар-стол и полетя право към тях. Столът блъсна Лейси в гърдите и я повали. Лау успя да се изскубне от хватката на Хана и да се изправи.
"Толкова по въпроса с план Б." - мислено изохка тя. Понякога шутът беше най-силната карта в тестето, но най-често си беше просто шут. За пореден път картите се оказаха напълно прави.


Last edited by LauTheWaif on Sat Jul 13, 2013 3:00 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : правописни нямат край, линкове с карти)
Back to top Go down
View user profile
GM
Admin


Posts : 107
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: That Guy
HP: Enough
Willpower:
999/999  (999/999)

PostSubject: Re: Интродукция   Sat Jul 13, 2013 8:21 am

Гил влетя през вратата, последван от Лори. Отпред всички бяха коленичили, с изключение на Джейн и две жени, които налагаха трета, която по сигнално жълтите дрехи разпозна като Лау, която крещеше нещо. И тогава, като по сигнал, се чу трясъка на чупещо се стъкло и от един прозорец от горния етаж падна стол, съпроводен от голямо количество стъкла.
Повечето хора продължиха да коленичат, но двамата мъже, които бяха донесли Джон, тръгнаха към Лау.

Лори се дръпна инстинктивно и прикри лицето си с ръце, когато отгоре се посипаха счупени стъкла, въпреки че бяха твърде далеч, за да я засегнат. Гил я погледна за секунда и след това отправи поглед към прозореца, от който беше паднал стола:
- Явно някой отгоре също не е доволен от това, което става. Май и госпожа Уейфър си има проблеми.
И без да дочака отговор се затича към Лау. Лори се поколеба за миг, преди да го последва. Нещо и подсказваше, че сега ще е перфектният момент да си плюе на петите, но...
Back to top Go down
View user profile http://21st.bulgarianforum.net
Разказвач

avatar

Posts : 385
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: Радж Аравинда
HP: 8: X
Willpower:
4/4  (4/4)

PostSubject: Re: Интродукция   Sat Jul 13, 2013 4:24 pm

- Ще извикам ченгетата, мамка му! – ядосано възкликна Радж.
Той се огледа. В стаята нямаше стационарен телефон и се наложи да прибегне до смартфона си. Само миг след като бе набрал 911 на екрана се изписа надпис: "Не и тази вечер, господин Аравинда. Поздрави, Гил"
- Мамка ти и гъзарче, - промърмори Радж. - Сега ли намери да си играеш на секретност.
Той погледна Ейми.
- Имаш ли телефон?
Тя го погледна объркано и измъкна някъде от роклята си апарат с розов панел. Радж отново се опита да набере 911 – и отново ситен надпис проблесна по екрана: "Какво ви казах, господин Аравинда?"
- What the fuck?! - Радж отново започна да се вбесява. - Какво ми каза ли??? Какво ми каза! Ти от телефон на телефон ли ше ме следиш, хакерче побъркано?!
Той хвърли телефона обратно на Ейми и и помогна да се изправи.
- Можеш ли да се движиш? Ще можеш ли да излезеш сама от сградата?
- Мисля, че да, - отвърна тя и замаяно се огледа. - Чакай, какво прави ножа ми там? И защо е покрит с кръв? Та той е пластмасов!
- Товя е моята кръв, - хладно я осведоми Радж. - И никак не се усещаше като пласмасов, много ти благодаря. Ножът ще остане тук и дори не се опитвай да припариш до него.
- Но... заклевам се, беше пластмасов. Джейн ми ги даде... мамка му, - тя въздъхна. - Май на теб ще ти е по-полезен... Вземи и този…
- Дори не го докосвай, - повиши глас Радж. - Сам ще си го взема.
Амелия все пак разкопча колана, на който висяха ножниците и го подаде напред. Радж го пое и прибра и двата ножа по местата им.
- Ще можеш ли да излезеш сама навън? - повтори Радж. - По-добре е да се махнеш оттук възможно най-бързо.
- Предпочитам… да се скрия в някой килер. Кой знае на какво ще попадна иначе.
- Виж какво, трябва да извикаме ченгетата преди да са заклали онзи нещастник долу. Телефоните очевидно са блокирани, затова някой трябва или да излезе от зоната на блокажа, или направо да се занесе до най-близкия участък… А ти и без това искаш да се махнеш оттук, - добави Радж. - Просто ще трябва да минеш през ченгетата преди да се прибереш вкъщи. Ако срещнеш някой по пътя навън, спокойно можеш да излъжеш, че ти е станало лошо. На теб ще ти повярват.
- Добре - кимна Ейми и хвърли плах поглед към счупеното скъло. – А ти какво ще правиш?
- Не знам още, - призна Радж. - Но няма да стоя тук и да гледам. Ще сляза долу и ще се опитам да измисля нещо по пътя. Ти просто гледай да стигнеш до ченгетата. Ако трябва счупи прозорец на долния етаж и избягай от задната страна на къщата. Не вярвам и там да има охрана.
Тя кимна, приглади роклята си и тръгна към вратата. Лицето и беше бледо и изпотено.
- Имаш ли запалка? - обади се Радж точно преди Ейми да излезе.
- Не.
- Успех тогава.
- И на теб.
В някой ненаписан сценарий, Ейми щеше да го потърси за целувка, а Радж нямаше да и откаже. Сега обаче камерата не снимаше, а ръката му все още болезнено кървеше. Щеше да се почувства в безопасност едва след като вратата хлопнеше.
Първата му работа, след като остана сам, беше да влезе в банята, която бе мернал още на влизане и да я претърси за полезни неща. Намери малка преносима аптечка, заредена с бинтове (един от които използва върху себе си), медицински лепенки за порязвания, спирт, памук, ножица и пинцети, както и няколко шишенца с хапчета. Нямаше да се съберат в джобовете му, затова той направо взе цялата кутия и се върна в другата стая.
Back to top Go down
View user profile
GM
Admin


Posts : 107
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: That Guy
HP: Enough
Willpower:
999/999  (999/999)

PostSubject: Re: Интродукция   Mon Jul 15, 2013 12:56 pm

На ББ хич не му харесваше как сенаторшата размахваше тоя нож. За момент му мине през ума, че ако измъкне нея от неудобното положение вместо Джъспърт* може да се договори нещо с мъжа й.
Извади телефона си, Изруга тихо и след известна борба с интерфейса успя да набере 911. Междувременно се придвижи напред и в страни от стълбището посока задбарието и чалната домакиня. Надяваше се ченгетата да дойдат с надути сирени. Вместо това получи свободен сигнал и съобщение: "Не тази вечер, господин О'Браян. Поздрави, Гил".
Точно в този момент Гил прелетя край него, спря се за секунда и взе сабята на някакъв пират, който го игнорира.
- Capall sin unclogs!** - извика ББ в негова посока и се запъти към бара, на който беше Джон, като по пътя се размина на косъм с Лори.

***

Докато Лау успя да се изправи, двамата мъже почти бяха стигнали до нея. Трип се ухили и извади дълъг нож от шлифера си, а другия извади рапирата, която стоеше на кръста му. И двете оръжия изглеждаха прекалено истински за косплей и, преди да успее да реагира, върха на рапирата полетя към нея, но в последния момент се удари в нещо, което може би трябваше да наподобява сабя. От другия край на сабята излизаше ръката на Гил, който с още две крачки и няколко движения с оръжието накара човека с рапирата да се отдръпне назад. Горе-долу в този момент и Лори се озова до Лау, а Трип стоеше пред тях с изваден нож и широка усмивка.

Карта

* - ББ не знаеше това, но човекът, който разпорваха на бара, всъщност се казваше Джон. ББ не си прави труда да помни сложни имена, освен ако не са на длъжници.
** - ирландски, "Кон да те отпушва!'
Back to top Go down
View user profile http://21st.bulgarianforum.net
Сайлъс

avatar

Posts : 125
Join date : 2012-12-27
Age : 26

Character sheet
Име: Лорейн Несбит
HP: 7:
Willpower:
4/4  (4/4)

PostSubject: Re: Интродукция   Tue Jul 16, 2013 9:07 am

- Добре ли си? - машинално попита Лори, но в гласа и не се четеше особена загриженост. Беше вперила поглед в Трип, който напредваше с изваден нож към тях. От някъде долетя бутилка Смирнов и го удари по рамото, след което се разби в мраморния под, посипвайки го със стъкла и алкохол. Това обаче не успя дори да отклони вниманието на маниака.
- Да, но не благодарение на приятелчето ти тук! - отвърна Лау, след което извика на Трип:
- Не ме доближавай, знам кунг-фу!
Той като че ли не се впечатли твърде от заплахата. Надянал широка усмивка на лицето си, замахна с ножа към Лори, която в този момент се опитваше да се добере до лежащия сред счупени стъкла бар-стол. Момичето извика от болка - белият ръкав на ризата и започна бързо да се напоява с кръв, но шотландката победоносно се изправи, вдигнала тежкия стол пред себе си, като звероукротител. Още една бутилка се приземи от висините и се пръсна с трясък на пода, без да засегне никого.
- Полудя ли бе? - изкрещя Лау. Със замах извади катаната от ножницата и и понечи да посече откачалника през лицето, но ръкохватката се извъртя в треперещите и от гняв пръсти и ударът пропусна.
Лори се хвърли с всички сили напред и с боен вик "FUS RO DAH!" блъсна стола в стомаха и гърдите на Трип. Той залитна и падна назад, изпускайки оръжието си.
- К... какво?
- Вземи ножа! - долетя вик от счупения прозорец над тях.
Трип объркано се огледа. Шотландката се беше надвесила над него, вдигнала заплашително стола за нов удар.
- Само да си шавнал! - изрева тя, но Трип само се сгърчи на пода, опитвайки се да предпази лицето си с ръце.
Back to top Go down
View user profile
Вилорп

avatar

Posts : 117
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: ББ
HP: 7
Willpower:
5/5  (5/5)

PostSubject: Re: Интродукция   Wed Jul 17, 2013 9:59 am

Частният съдебен изпълнител бързаше към бара, връз който приготвяха блъди мери с повече блъди и без никаква водка. Докато слаломираше покрай наклякалите гости получи прозрение свише, благодарение на един спартанец коленичил на ръба на басйнченцето.
- ТУК Е КАЛИФОРНИЯ! - изкрещя той, преди да му тегли един шут и да го събори сред звучен плясък, който не привлече повече внимание от падащите столове, чупещите се прозорци и канонадата спиртни напитки от горните етажи. През ума му за момент мина, че Калифорния не бе подходящо, но госпожа Шварцнегер тъкмо беше надигнала ножа, та затова ББ ускори крачка и с изящен скок, на който би завидял всеки застаряващ бивш олимпиец, прехвърли бара приземявайки се поне за осмица.
- Не че домакина, не е права в собствения си дом, но не смятам, че Джери би се съгласили на това еко е трезвен… - пробва да й налее малко акъл ББ.
Единствената реакция на сенаторшата обаче, бяха няколко заврънтулки на корейски върху стомаха на Джон*. От това определено щеше да остане белег, и макар куката да не му беше никакъв на ББ не му се щеше да обяснява на колегите му как е оставил пича да бъде изкормен „на шега”.
- Та ако нямате против ще си го прибера при Бърти… - каза той докато посягаше да издърпа натаралянкания полицай от барплота.
Този път имаше реакция.
Ножът профуча на милимунди от носа на самарянина, а той използва времето докато лудата патка замахваше отново, за да издърпа гергьовското недоклано агне зад бара. Двамата се стовариха един връз друг като Джон по-скоро изтече, отколкото се свлече от бара. ББ никога не бе виждал някой да е пък чак толкова пиян. Но явно бе от жизнена необходимост, за да заемеш баш такава поза.


*нови 2 летална (реална?) щета
Back to top Go down
View user profile
GM
Admin


Posts : 107
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: That Guy
HP: Enough
Willpower:
999/999  (999/999)

PostSubject: Re: Интродукция   Wed Jul 17, 2013 12:44 pm

Джейн се качи бързо върху бара. Облиза ножа и го хвърли на земята и тогава... какво имаше в тия питиета? Кожените ѝ дрехи и косата ѝ започнаха да се движат и се превърнаха в зелени люспи. Лицето ѝ се издължи и тя отвори уста, издавайки звук, подобен на змийско изсъскване, при което се видя дълъг и остър език и дълги зъби. Замахна във въздуха с камшика си който, докато се разпъваше, започна подозрително да прилича на змийска кожа, завършваща с три опашки, на върха на всяка от които имаше змийска глава.
Гледката беше невероятна, ужасяваща и, против всякаква логика, прекрасна. Коленичилите хора в стаята започнаха да се кланят, някои от тях нададоха викове на ужас или екстаз. 

Когато Лори видя това, дали от алкохолът или от странното змиеподобно същество, вечерята ѝ се опита да излезе на свобода, но успя да се пребори с този порив. Междувременно виждаше, че Гил все още се дуелираше със опонента си.

Джон, който досега можеше единствено да наблюдава случващото се, изведнъж осъзна, че беше зяпнал към гледката. Погледна надолу и видя, че може да мърда крака си.

Таблица с инициатива

Карта
Back to top Go down
View user profile http://21st.bulgarianforum.net
Разказвач

avatar

Posts : 385
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: Радж Аравинда
HP: 8: X
Willpower:
4/4  (4/4)

PostSubject: Re: Интродукция   Sun Jul 21, 2013 8:48 am

Радж грабна нова бутилка, прецени на ум разстоянието и я метна като играч на американски футбол. Бутилката профуча на метър от нещото, в което се бе превърнала Джейн и се разби в пода. Радж се огледа към хората, с които се бе запознал на партито на Гил.

Гил направи лъжливо движение към своя противник, което подлъга опонента му да промени гарда си, при което просто вдигна сабята и я стовари върху главата му все едно беше бухалка. Сабята се счупи на две, а оня се строполи на земята и изпусна рапирата.

Лау клекна, подпирайки се на катаната, вдигна ножа на мъжа, който я бе нападнал и го насочи към него:
- Казвай какво става тука бе!, - долетя нервният и вик. - Всички ли се побъркахте!
Мъжът запелтечи нещо, замаяно въртейки глава.

ББ премига няколко пъти, но не успя да разтърка очи, защото краката и ръцето му вече действаха и го отдалечаваха към единствения далечен ъгъл. По късно с доволство щеше да си спомня че удържа подтика на мехура си за се излее. Успа да се надигне на треперещите си крака, и докато се чудеше с какви халюциногени са успели да го надрусат, опипом докопа някакво шише с идеята да го запрати по сукубата. В това време обаче Джейн направи две крачки по бара и замахна към него с камшика, удряйки го в гърдите с две от опашките. БиБи изохка и се сви.

Близо до тях Джон бавно се изправи, претърколи се от другата страна на бара и с окървавена ръка напипа гърлото на една бутилка.

Лори погледна чудовището, прецени набързо шансовете си и пусна стола на земята. "Огън! - помисли си тя, преди да е снесло нещо!" Хукна към най-близкия бар, отпаряйки парче от ръкава на ризата си. Сграбчи първата бутилка водка, която видя, отвинти капачката и натъпка плата в гърлото.
Back to top Go down
View user profile
Сайлъс

avatar

Posts : 125
Join date : 2012-12-27
Age : 26

Character sheet
Име: Лорейн Несбит
HP: 7:
Willpower:
4/4  (4/4)

PostSubject: Re: Интродукция   Mon Jul 29, 2013 9:59 am

Джейн се завъртя към Джон и замахна с камшика. Полицаят обаче, въпреки болката от разрезите, успя да се завърти по доста странен, но явно достатъчно ефективен начин, тъй като трите жила го пропуснаха и зад него се чу шум от трошащо се стъкло. Разнесе се остра миризма на алкохол.
"Продължавай в същия дух!", помисли си Лори. Запали "фитила" на своя Молотов и го хвърли към люспестата твар, без дори да се прицелва. Бутилката се разби в стената между Джейн и ББ. Ирландецът се размина сравнително леко и почти не гореше, но барът под краката на сукубата пламна, при което тя издаде силен съскащ звук и се втурна към басейна. ББ обаче я изпревари, ловко прескочи горящия бар и се хвърли във водата,причинявайки дъжд от пръски. Гил, вече въоражен с рапирата на поваления си опонент, се затича да пресрещне Джейн.
Радж разбута с крак останалите стъкла по прозореца, подложи ризата си на рамката и хвана аптечката със зъби. Когато провисна от ръба на стаята, краката му бяха на по-малко от метър от земята.Приземи се леко на пода.
- Хей дай ми това! - подкани го Лау, като го видя. - Имаме ранен!
Back to top Go down
View user profile
GM
Admin


Posts : 107
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: That Guy
HP: Enough
Willpower:
999/999  (999/999)

PostSubject: Re: Интродукция   Wed Jul 31, 2013 8:19 pm

Радж изтича покрай Лау, подаде ѝ аптечката с думите "Вземи, виж кой има нужда!" и продължи към Джейн. Лау пое аптечката, погледна набързо към Лори и, преценявайки че неговото състояние е по-спешно, се затича към Джон.
ББ издрапа от басейна мако в страни от връхлитащата в басейнова посока горяща хидра и в пристъп на отмъстителност реши да протегне крак когато минава покрай него, но тя успя да го избегне. Междувременно Гил вече беше стигнал до ръба на басейна и замахваше към Джейн, която тъкмо се хвърляше вътре. Рапирата се плъзна по люспите ѝ и направи лек разрез върху едно от незащитените места, но Джейн вече летеше към басейна. Падна вътре и се потопи изцяло.
След бърз оглед, Лори забеляза един Гандалф и лежаща до него тояга. Реши, че, предвид настоящата ситуация, няма да бъде твърде безочливо от нейна страна да лиши един беззащитен старец от опора и я взе. Беше твърде лека, за да е направена от дърво. "Mo Chreach!" изруга Лори на ум, но нямаше време да си търси друго оръжие. "Проклети ларпърски боклуци!" Стисна ядно фалшивия жезъл и се затича към Гил.
Джон усети локвата алкохол, която се събираше около краката му от счупените бутилки, и мъдро се отдръпна от горящия бар.
Back to top Go down
View user profile http://21st.bulgarianforum.net
GM
Admin


Posts : 107
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: That Guy
HP: Enough
Willpower:
999/999  (999/999)

PostSubject: Re: Интродукция   Wed Jul 31, 2013 8:28 pm

Водата около мястото, където Джейн беше скочила в басейна, започна да почервенява, а камшикът ѝ изплува на повърхността - отново изглеждаше като най-обикновен камшик. Водата се размърда и от нея се подаде обгорената, ранена, гола и напълно хуманоидна Джейн, която вдигна ръце:
- Брей, скоро не съм се забавлявала така - опита са да се усмихне лъчезарно, но лицето ѝ беше обгорено. - Предлагам да се разберем като хора?
Back to top Go down
View user profile http://21st.bulgarianforum.net
Сайлъс

avatar

Posts : 125
Join date : 2012-12-27
Age : 26

Character sheet
Име: Лорейн Несбит
HP: 7:
Willpower:
4/4  (4/4)

PostSubject: Re: Интродукция   Wed Jul 31, 2013 8:36 pm

Лори се закова на ръба на басейна, заплашително вдигнала фалшивия жезъл за удар. През главата и се заредиха сочни, цветисти изрази, но езикът и като че ли беше капитулирал напълно.
Back to top Go down
View user profile
Разказвач

avatar

Posts : 385
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: Радж Аравинда
HP: 8: X
Willpower:
4/4  (4/4)

PostSubject: Re: Интродукция   Wed Jul 31, 2013 8:50 pm

Радж не вярваше на очите си. Цялата тълпа на партито продължаваше тъпо да стои на колене и нямаше нито ужасени възклицания, нито призиви да се звъни на 911, нито дори реакция на изненада пред това, което се случваше. Той извади един нож от ножницата на кръста си и докато се приближаваше към басейна се опита да отгатне какво смяташе да прави жената във водата. През кръвта и изгарянията по тялото и беше трудно да се прецени какво изразява лицето и, но тонът и сякаш обещаваше откровеност.
- Аха, много ти беше забавно да разпориш човека, а? - Чак когато чу гласа си Радж разбра колко е ядосан. - А бонбонки не искаш ли?
Той застана близо до ръба така че да пресрещне жената веднага щом се опиташе да излезе от водата.
Back to top Go down
View user profile
GM
Admin


Posts : 107
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: That Guy
HP: Enough
Willpower:
999/999  (999/999)

PostSubject: Re: Интродукция   Fri Aug 02, 2013 11:57 am

- Знам какъв е отговра, който искате да чуете, но смятам да пробвам за разнообразие да не лъжа, та да, беше ми забавно - усмивката не слизаше от лицето ѝ. - Но още по-забавно беше след това. Адреналина в човешките ви тела е нещо невероятно!


Джон погледна към обгореното лице на Джейн. Личеше си, че е тя, и дясната страна на лицето ѝ си беше наред, но лявата беше сериозно обгорена, особено около окото и по бузата.
Като я видя така, Джон изтърси едно:
- Мамка му. Трябваше да я целуна навреме.ББ се приближи до ръба на басейна, така че да цапне домакинята с бутилката, която все още държеше и незнайно как бе останала цяла.
- Човешки тела ли? - попита той и се зачуди колко ли яко се е надрусала, та да не усеща болката, но знаеше, че скоро и това ще стане. Никак не му се искаше да хаби хубавото уиски, разбивайки го в главата й.
- Невероятно е - отвърна Джейн. - Толкова сте... топлокръвни!
Back to top Go down
View user profile http://21st.bulgarianforum.net
Sponsored content
PostSubject: Re: Интродукция   

Back to top Go down
 
Интродукция
Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
21st Century Digital Boy :: Играта :: 21st Century Digital Boy-
Jump to: