21st Century Digital Boy

Ролеви игри
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 1. Уокингам

Go down 
AuthorMessage
Разказвач

avatar

Posts : 385
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: Радж Аравинда
HP: 8: X
Willpower:
4/4  (4/4)

PostSubject: 1. Уокингам   Sat Feb 27, 2016 12:32 pm

Графът спа неспокойно. Различни сънища се гонеха в ума му, преплитаха се, после прекъсваха внезапно докато се будеше, а после пак хващаше нишката на странно изкривени и навързани събития. В съня му Робърт се появяваше облечен в театрален костюм от източна коприна и с дълга китайска перука, поднасяше златен ключ на Уокингам, но когато графът поемаше ключа, откриваше, че се е превърнала в саламандър.
Събуди го почукването по вратата и тихият глас на камериер, който надникна, обяви че е седем часът и попита дали милорд би желал закуската си веднага или след петнадесет минути.
Back to top Go down
View user profile
Сайлъс

avatar

Posts : 125
Join date : 2012-12-27
Age : 26

Character sheet
Име: Лорейн Несбит
HP: 7:
Willpower:
4/4  (4/4)

PostSubject: Re: 1. Уокингам   Sat Mar 05, 2016 2:37 pm

Последвалият отговор беше "веднага", "веднага" беше и наставлението да му изпратят прислужник, за да се приведе в приличен вид. Уокингам се измъкна от леглото - очакваше го крайно неприятен ден и туткането нямаше да помогне с нищо. Вече съжаляваше, че бе оставил кореспонденцията си за тази сутрин, а Хенри Дойл щеше да очаква да бъде посетен с новини възможно най-скоро.

_________________
Silas Character Sheet
Back to top Go down
View user profile
Разказвач

avatar

Posts : 385
Join date : 2012-12-27

Character sheet
Име: Радж Аравинда
HP: 8: X
Willpower:
4/4  (4/4)

PostSubject: Re: 1. Уокингам   Sat Mar 05, 2016 4:29 pm

Камериерът влезе дърпайки количка с похлупени ястия, отвори преходната врата, която водеше към дневната част на апартамента и започна да оставя на масата съдове и чаши. Домакинството беше подготвило за графа както очакваните препечени филийки, рохко сварени яйца и тънък лист пържен бекон, така и някои континентални закуски като малки петифури, украсени със захарни листенца, чиния еклери, залети с шоколадов сос, чиния мини-наденички, от които се вдигаше горещ аромат, няколко парчета различни сирена, златисти хлебчета и няколко малки купички със сосове. В три кани му бяха осигурили също така мляко, чай и кафе.
В сребърния поднос, който стоеше на малка масичка за документи до прозореца камериерът остави няколко сутрешни вестника, прибра бързо бакшиша си и попита дали милорд ще желае нещо друго. Докато той изчакваше отговора, влезе стюардът, кимна на Сайлъс и заяви, че е на неговите услуги.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: 1. Уокингам   

Back to top Go down
 
1. Уокингам
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
21st Century Digital Boy :: Играта :: Victoriana :: Децата на семейство Дойл :: 18 февруари 1867-
Jump to: